Berpindah la pulakk...

ok....blog update.. =)
aku ni bukan suka sgt bukak blog..tp sesajer je la meluah perasaan d sini..
akhir April yg lepas aku dpt surat from PPD menyuruh aku tukar sekolah ke SMK Sultan Omar....sedih yg amat lah apabila kena tukar..maklum lah aku da biasa kt cini...da kenal ngn sume cikgu cikgi kt cni...sedih sgt...murid2 lg lah..menagis2 dorg..sob2.

akhirnye aku melapor diri di DESSO 2 may 2011...xsukanye perasaan gni..new school,new frens,new environment,new students,all new to me..very awkward..

Tp aku dgr ckp en suami, ustazah kt sejaya, mengatakn ade lah tu hikmah yg kita xnmpk n xsangka pon..so aku pon ppegang yg itu saje. SO tu cane???? huhhhhhh!! teruknye..plus dorg ade Chinese student. Sakit Otak ok..

tapi, yg plg bes, sekolah ini sgt lah dekat dgn umah aku..heheheh..klu dulu kol 6.30 da gerak..skg kol 6.30 br siap mandi manda..hehehehe.
Well, aku harap aku mampu bertahan n jd guru yg cekal dan tegas dlm mengendali karenah plajar2 kt cni..Amin.

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.