Arryan 1st year *_*

pada 08/09/2011 hari tu, anak ku tercinta sudah genap umur satu tahun...Alhamdulillah...berjaya juga menjaga beliau sampai ke tahap ini...dulu ms mula2 pregnant, risau gak..mampu ke aku jaga anak ini..tp thanks to encik suami kerana memberi sepenuh pertolongan kepada isteri tercinta untuk menjaga ank teruna..



bercerita tentang ahmad wafi arryan..omg..sejak da bole berjalan ni..xle alpa la dgn sebarang pintu dlm umah..toilet, pintu umah, dapur...sume kena check..huhuhu...dah tu..ibu nk masak..die mula la merengek xmau d tinggalkan..penakut..klu papa ade xpe la..nk masak pon kn tgu die tido dulu..tp xpe la..org kata bile da ada ank gni lah..



bila tgk die..rasa mcm2..ade gak buat smpai kita hilang sabar sgt2...tp bile die wat muka cute tu,xjadi nk marah plak...ade time smpai menangis di buatnye...ye lah...aku tgh baring, tup2 die bw remote astro, terlepas jatuh ats bibir aku...berdarah beb...sengal jap gg...hadoi....anak..anak..
tp ada time rindu sgt kt die..biar la die kt nursery je pon..rindu nk tgk pe'el die....

thinking of giving adik for him..but wait laaa....aku nk die besar elok dulu...dlm erti kata lain,masih belum ada rezeki...plan..jgn tak plan...tggu ibu sihat dulu yer..
ok lah...rasanye da byk ibu bercerita...nnt ank ibu leh baca bile da besar..heheheh..ntah wujud ke x lg benda alah ni..bukan senang nak mengarang ni..ni pon time tggu my hubby dtg amik..cikgu2 lain sume da blah..huhuhu....ok..bye!!

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.