Berjalan mengelilingi semenanjung~~~~¥¥

Ok..sesudah lama xupdate blog, aku akhirnya ada ms utk menaip.
Nak d jadikan cerita,kami ni suka sgt travel..aku bersyukur sbb d kurniakan suami yg suka berjalan2 sama cm aku.heheheh..
Bermula dgn beberapa minggu sebelum cuti sekolah,kami travel ke KL atas urusan suamiku..trip ke sana,kami panjangkan ke Seremban, umah abe ipar aku. Perjalanan nk ke sana sgt lah adventure sbb umah beliau kt kuala klawang...45 min naik bukit yg bersimpang siur shj. Suami aku mmg suka...
Pk pya pk, kami decide nk ke Port Dickson...wahhhh...aku happy sgt sbb xpnh g sana. Mula2 risau gak sbb takut arryan merengek sbb pnt travel..tp so far, he's very tough boy...
Aku n famili ke Tiara beach resort..kt citu ade tmpt mandi manda utk kids. Ala-ala sunway lagoon la. Seronok sgt...
Ptg dah kami bertolak balik ke KL..anak aku tido dr Ptg sampai pg esok...ha, amik kau..

Mggu cuti sekolah aku ikut bapa mertua ku ke Ipoh..umah kakak ipar..mak mertua ade keje kt sana.dok sana lebih kurg seminggu gak la. Kami g Cameron, teluk intan umah fmly angkat kami, kampar jumpa bestie kt sana.

Balik seminggu ke Dungun, da ade keje lg kt KL..dtg sini balik..kali ni terus g Seremban. Dok cni n KL dalam 5 hari kot..kwn2 yg tahu cite aku msti geleng kepala...kuat sgt mkn angin..hehehhe..mkn angin,duit pon d makan..hahahahah...

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.