Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Kami Ibu Umar Arryan Papa


Assalamualaikum. Salam syawal...salam hari raya!!!

Sibuk sungguh beraya hingga lupa nak sentuh lappy ku ini....Sorry guys!! Memang bersalah sangat sebab ini punca rezeki ku tapi ku abaikan beberapa hari ini.

Apa-apa pun kami ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca yang setia walau silent reader! Harap maafkan jika kami ada terkasar bahasa dalam blogging ini.


Okay lah...ini ada beberapa photo raya yang sempat ku upload dalam FB dan di sini.


Fuhhhh...bukan senang nak amik gambar berdua nihhhh!! kekekekek! Love you husband!


Ini pon lagi payaaahhhh nak snap! Si abang berlari-lari...si adik sibuk nak amik bekas biskut..alahaiiiii...



Gambar ini jer yang sempat amik tahun ini..huhuhuhu...tidak kesempatan amik beramai2 dengan family lain....ku di rumah suami selepas itu.



Haaahhhhh!! Ini selfie monopod pulak rumah suami dan adik-adik ipar yang gila-gila! Havoc betul mereka ini..




Ahmad Wafi Arryan (2010 - Lahir 2 hari sebelum raya)
Ahmad Umar Ukasyah (2013)
Hero kami...manja dan nakal dan cute dan gemuk (pada kami)
Ibu n papa sayang sangat kamu!!


Dah tak ade keje lain agaknya..beraya di KB MALL...malam raya kedua..bosan dok umah...bawa anak dan cousin mereka main lari-lari kat sini.



Ni nak pegi kenduri saudara kat tanah merah,,,pakai punya lah cun...jalan JAMMED yang amat!!! Teramat jem...bayangkan 1 km dalam masa 1 jam!!! OMG!!!
Kami tak sanggup..lalu patah balikkkkkk...sedihhhhhhh

Muka cover stressed sebab jammed!


Beraya rumah kawan sekolah yang hampir 5 tahun tak jumpa. Happy sangat...tak puas bergedik..hahahaha...


Beraya kat rumah bapa saudara. 


Sudah abes sudah laporan perayaan kami pada tahun ini. Tapi kan....huhuhuhu...masa balik lupa bawa balik pembakar lemakkkk!! Makan tak hengat. Makanya balik je kat dungun terus sambar LECITHIN dan ALFALFA.


Bila buka sekolah, ku memulakan misi diet dan diet. In shaa Allah..semoga berat makin turun.

 
                                                                MRS ZAIRUL 
0134576329

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.