Cara Nak Jadi Ahli Shaklee


Bismillah..Sekali lagi saya terdetik nak share dengan readers semua tentang bagaimana nak jadi ahli SHAKLEE?

Alhamdulillah saya ada explain panjang lebar mengenai kelebihan dan persoalan mengenai keahlian ni dekat SINI----->> BAGAIMANA MAHU MENJADI AHLI SHAKLEE

Saya hanya terpanggil untuk beritahu anda bahawa rugi lah bagi pengguna tegar SHAKLEE setiap bulan anda beli barang shaklee dengan SID anda dan anda tidak mendaftar jadi ahli...kenapa rugi?? Sebabnya....adalah dimaklumkan bahawa setiap pembelian produk mempunyai unit volume tersendiri jadi jika dikumpul setiap hujung bulan anda mampu mendapat CASH REWARD dari shaklee kerana memenuhi point yang mereka inginkan....mudah-mudah jer lah SID anda dapt point itu. Anda?? Anda lah yang rugi sebab anda tak dapat point itu...

Maka..sebab itu lah saya ajak anda join group saya untuk dapat kelebihan sama seperti saya dan keluarga shaklee saya yang lain.

Bagaimana???How?? Okay..mudah sahaja:

1. Daftar yuran keahlian SEUMUR HIDUP RM75 sahaja - terus dapat nombor keahlian.
2. Buat pembelian sebanyak RM650 ke atas dengan UV 200 maka anda dapat FREE MEMBERSHIP. Tak payah bayar dah..

3. Pilih SUPPORT GROUP yang betul..susur galur yang betul dan jika anda join kumpulan saya, In shaa Allah anda akan diguide sehabis mungkin...(kelas, cara iklan, cara promosi, cara order, cara buat poster dll)

4. Pastikan UPLINE anda seorang yang bertanggungjawab. sebarang kemusykilan biar lah dia seorang yang boleh kita bergantung. YES..itu yang saya dapat..They we so nice to me!!
5. Tak ade dah..kalau berminat, hubungi saya dan kita akan bincang mengenai lebih lanjut untuk urusan pendaftaran...MEMBER KIT akan tiba depan rumah anda..dan saya akan guide anda dari ZERO TO HERO.....!!

Apa fikir lagi?? Sambil anda guna, tolong beli untuk kawan, anda akn dapat point yang banyak da nikmati bonus-bonus yang memang tak tersangka...huhuhuhu..best nya...Baca SINI Kelebihan menjadi Ahli.


0134576329
zairul

Comments

  1. Jom join ahli shaklee besttt
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. terbaiklah shaklee.. tak rugi joinn! :)

    http://alhamdulillahsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nak makan sendiri...
    Nak bagi mak ayah @ familia
    Nak wat bisnes...
    Bolehhhhh semuanya ;-)
    Sihat Ceria Bersama ^_^

    http://supplemensemulajadi.blogspot.com/search/label/Daftar%20Pengedar%20Shaklee

    ReplyDelete
  4. serious best gilerr jadi member. Come and joint us..!!

    JommSihatDanCantik.blogspot

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rasa beruntung ditakdirkan utk jadi ahli shaklee...hehe..

    http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dengan-mudah.html?m=0

    ReplyDelete
  6. Jom daftar ahli Shaklee..
    http://sweetmom83.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html?m=0

    ReplyDelete
  7. memang berbaloi2 dengan shaklee ni!
    http://bijakvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.