Sinambungan kisah Ibu Umar Arryan Papa 2


Alkisahnya ibu nih lamer bebonar tak hapdate tentang anak-anak ku. Bukan tak nak hapdate tetapi kekangan masa. yes..ibu ngaku kalau ada masa free ibu lebih suka rehatkan badan. fuhhhhh....very long story. rentetan dari cerita azam tahun baru...yappp...Akhirnya Allah dengar dan beri peluang juga pada ibu dan keluarga ibu. Alhamdulillah...tentang itu biarlah mereka yang tahu saje yang tahu...yang penting i love my family!!


Betapa berapa bulan dah kami tak keluar dari tempat kami stay...akhirnya!! yehuuuuu....we were out!! Memang keje giler lah kalau every weeks kami ke KL dan kelantan.....masuk minggu lepas sebulan kami berjalan2...haaaahhhh..puas hati bawa anak2 dan isteri jalan-jalan kan papa?? Thanks a lot!! 

Sememangnya perjalanan kami itu adalah unplanned semuanya...terasa nak pergi..pergi aje..dan yang penting my kids were happy!

oke lah..belum sampai seru nk karang ceritera cinta kami ni tapi jom layan gambar jer lah dulu yer.next time i will story!!






Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.