Mahu beli Shaklee dengan Harga Ahli??


Bismillah...

Memandangkan Shaklee sudah mengetatkan peraturan mereka maka kali ini Shaklee mengeluarkan kenyataan bahawa penjualan produk shaklee dengan HARGA PASARAN kepada pelanggan BUKAN AHLI dan HARGA AHLI kepada AHLI SHAKLEE dan SID sahaja!!

Kami boleh ditarik lesen sebagai agen sekiranya masih memberi harga ahli...sorry dear....i have to follow the rules!! Kalau nak harga ahli, perlulah daftar sebagai ahli dulu dan nikmatilah pelbagai keistimewaan bersama Shaklee.......hmmm..sound interesting!!


Ala...dah lama saya beli dengan awak..takkan tak boleh??

Bukan tak boleh..tapi memang dilarang. Apa salahnya awak daftar shj sebagai ahli? RM75 only. Tak perlu buat ape-ape dah lepas tu. Tak perlu aktifkan keahlian dengan beli tiap bulan.tak perlu berniaga jika tak nak...beli untuk kegunaan sendiri jer...dah tu dapat point pulak...silap haribulan..dapat CASH BACK sebab point dah cukup bulan tu!! haaaa...bukan kah lazat dan berkhasiat tu?? hihihihi..

Jadi pilih lah...nak harga ahli dengan jadi member dapat point, dpt cash back dapat bonus...
@
Beli dengan harga pasaran yang beza 30% dari harga ahli dan tak dapat pape...SID awak yang dapat sume tu...rugi lah dear!!!



ermmmmm...betul jugak kan?? kadang2 kawan2 satu opis selalu pesan...at least dapt juga point kat situ..bayar pon rm75 jer seumur hidup..terus boleh order ONLINE sendiri. 

Baik..saya daftar dengan awak lah..

Silakan..welcome to our special group!!

zairul akmal
921126
0134576329

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.