Pengedar shaklee kawasan Dungun, Terengganu.


Taraaaa!!! Buat pertama kalinya z nak memperkenalkan diri sebagai pengedar shaklee sah anda di kawasan DUNGUN!!! hahahaha...macam gangster kan??kak long kawasan Dungun...heheheheh....gurau ajerrrr!!

Okayyyyy....you alls yang nak COD ...hahh?? COD ape? Cash On Delivery...bayar setelah barang ada depan mata..haaaaa..itu lah maksudnya. Ok..sesiapa yang berada dikawasan berdekatan dengan Dungun dan seangkatan dengan saya, bolehlah risik-risik dengan z untuk beli sebarang produk shaklee..boleh...yesss..jangan segan silu..just tell me when and where. In shaa Allah kalau tak ada aral akan sampai depan anda....

Apa-apa sahaja tips atau panduan mengenai shaklee ni z akan cuba bantu sebaik mungkin. hmmm..itu jer lah setakat ini..next time kita jumpa lagi...daaaaa



Shaklee Independent Distributor
Dungun | COD
zairul|0134576329

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.