Ada Apa Dengan Februari?


Alhamdulillah, sudah masuk ke bulan Februari 2015. Pantasnya masa berlalu. Sedar tak sedar, sudah bulan 2. Aku suka sangat bulan Februari nih sebab ada 3 perkara penting yang berlaku dalam hidup aku.

8 Feb 2008
Bulan dimana kami diijabkabulkan sebagai suami isteri. Alhamdulillah, 2015 ini genap lah hubungan kami sebagai suami isteri berusia 7 tahun!!! So far so good. Banyak dugaan yang kami tempuh. Dugaan 5 tahun pertama sudah, dugaan selepas 5 tahun pun sudah kami tempuhi. TQ mr husband. Kerana memilih untuk setia bersama.




14 feb 1986 ~~~~
Jika lihat pada tarikh tu, mesti korang sudah agak kan??? Mestilah tarikh lahir saya..hihihih
Sudah nak masuk 30 tahun!!! Makkkkkkk!!!!!!! Tu yang kena muda remaja selalu..hihihihi..


Amalkan makan supplement shaklee yer..hihihihi

me, latest....of cos lah sentiasa mkn vitamin, bg cantik, muda remaja..errrr....perasan kejap..hihihi

22 feb 2013
Ini tarikh kelahiran anak lelaki kedua ku. Ahmad Umar Ukasyah nama beliau. Tahun ini genap usia 2 tahun. Alhamdulillah. Membesar dengan sihat Umar. Makin cerdik dan nakal. Alhamdulillah, berjaya susukan dia selama 2 tahun.....almost 2 years la sebab masa setahun 7 bulan tu aku dah hamil, so, kami decide nk slow kan menyusu..bagi dia biasa dengan botol pulak. So far, sudah biasa mintak susu botol..hihihi..

Cara wean off atau cerai susu boleh klik di sini.


Begitu lah 3 kisah untuk bulan ini. Namun ada lagi kisah yang mana adalah perniagaan online ku iaitu SHAKLEE. Bulan ini ada promosi double triple!!! Gempak sungguh. Macam bulan jatuh ke riba. Sekali datang 4 promosi!!!


Vitalea - BUY 6 FREE 1


OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1


Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya ditalian berbayar 0134576329
atau di medium percuma Whatsapp @ Facebook Zairul Akmal.

See you later!!
Love, Ibu Umar Arryan

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.