Haid Tidak teratur buat suami bingung nak hadapi isteri???


Testing..testing....

Waduhhh.........Pes time nih berjaya upload video!!

Kagum sambil teruja nak share dengan anda uols semua yang selama ini haid selalu tak teratur! Ishhh..tak bes la kan??? Nak merancang susah.....Suami pon effect tauuuuu!!! Dah namanya PMS (pre-menstrual sindrom) bukan projek memikat suami yer,,,


Cer KLIK PLAY video kat bawah ni.....dengar apa akak cun kita ni buat.....dah setahun tak period....akhirnya haid datang juga!!memang kalau I yg bermasalah tentang haid...I sanggup terjah apa pun untuk tahu cara betulkan semula period kita.

Hati suami kena jaga beb!!! So, uols yang ada masalah berkaitan, jangan segan silu bertanya pd saya yang bermurah hati nak menolong anda...sebab saya suka apabila pertolongan kita berjaya pada mereka! Alhamdulillah......



Haid Tidak Teratur Buat Dia Emo Sokmo, Suami Pun Bingung from iReach HD on Vimeo.


# GLA Complex


# Vitalea
#B Complex
#Vitamin C



Pengedar Shaklee Anda

zairul akmal
0134576329
COD Dungun




Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.