Harga Minyak Naik!! Subsidi Ditarik..Tapi...


Geram!!! Sangat lah terkesan dengan kenaikan harga minyak sejak 2 october 2014. Banyak tuuuu..kalau dulu Myvi isi RM20 dapat 130km sekarang dapat 121km sahaja!!! Terlalu banyak perbezaan. Bagi kami kaum yang berpendapatan sederhana ni, memang agak sentap apabila sekali lagi kerajaan menarik subsidi minyak...dah 2 kali naik kot tahun ini!!!!!

Bila fikir balik, sepatutnya negara kita saving banyak dari hasil minyak, tapi Petronas siap berhutang lagi sekarang..Apa cer??

Entahlah...tak tahu nak komen ape.Komen lebih-lebih kang kena tangkap lah, kena palu dengan geng cyber lah..macam-macam. Anyway bukan ini yang dijadikan topik utama yer...


Sila scroll dibawahhh!!!

|

|


|



|



|




Haaaaaa.....ini yang saya nak cerita ni....

SHAKLEE yang sudah bertapak selama lebih 50 tahun...

Sikit pon tak pernah naikkan harga produk mereka...serius?? Yer lahh..walau kenaikan harga minyak akan effect pengangkutan untuk penghantaran produk shaklee, tetapi pihak Shaklee tidak akan menaikkan harga barang mereka!!!!


Bagus kan?? Dah lah yuran keahlian serendah RM75!!!!!

Dapat beli produk dengan diskaun sebanyak 25 - 30 % bagi setiap barang.

Malah, jika cukup point yang terkumpul, dapat CASH BACK pulakkkk!!!!



So, apa tunggu lagi??? Meh jenguk FB saya Ibu Umar Arryan atau my page Healthy Beauty and Easylife. Sebarang kemusykilan boleh hubungi saya ditalian berbayar 0134576329

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?