Petua Melicinkan Kulit Wajah

 

Assalamualaikum..

Nih nk kongsi sket dgn korg camne nk licinkan kulit muka..chewahh!!
Kulit aku xde masalah kecuali berminyak sikit tp dah selesai..nk tahu cane?? jp lg aku cite....

Ini petua yang aku dapat dari fizaidy yang dapat petua dari neneknya..jom cuba!

Bahan-bahan

~Putih Telur





~Susu Tepung..



~Madu Lebah Asli..




~ Ubi Kentang...






Caranya

Timun & ubi kentang dikisar kemudian campurkan semua bahan yg lainnya tuh. setelah sebati sapu pada wajah. Amalkan 2 kali seminggu..
Korang wat lah mcm MASK tuh..laki kew..pompuan kew sama jer..watpe nak malu kalau nak elok..

InsyaAllah berkesan..

Makanlah apa pun..kacang kew..koci kew..tetap korg namapk kiut miut..

Cuba Try Tengok!!

Ok..td aku kata kulit aku dah less berminyak kan?? Aku menggunakan ESP+GLA Complex dan minum air masak byk2 setiap hari..jerawat2 lama pon dah menghilang..so, kalau uols malas nk buat petua2 yg byk2, boleh cuba Set Kulit Shaklee dengan I yer..hihihi


Contact me:
0134576329 Zairul
FB: IbuUmarArryan


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.