Apa kelebihan omega guard shaklee?


Promo..promo..promo. Bulan ini promo ini........

buy 6 free 1 uols!!
  • Z dah buat beberapa research dan pembacaan....oke..di sini z nk tulis yang mana dah dibincngkan dan berkesan dah kepada si pengguna..jadi kita mula2 kenali apa yang terkandung dalam OmegaGuard ni dulu yer.

  • Omega guard Shaklee dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal. maksudnya ia melalui proses penyulingan  proprietari 3 molekul yang dapat memekatkan asid lemak Omega 3 PALING TULEN. penyulingan 3 peringkat

  • Teknologi ini dapat menyingkirkan bahan2 berbahaya yg terdapat dlm ikan spt plumbum, arsenik, merkuri, ect. Kebanyakan brand lain hanya menggunakan 1 atau 2 x kaedah penyulingan tekanan kerana hati ikan tinggi utk mengektrak minyak ikan. Kaedah ini bukan hanya memusnahkan sesetengah nutrient malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan spt yang dinyatakan td. Bukan semua pengeluar guna kaedah yg Shaklee guna sebab penyulingan 3x ini merupakan proses yang mahal. Sebab itu harga kami juga setanding dengan kaedah pemprosesan minyak ikan ini..

  • Omega Shaklee tidak diekstrak dari minyak hati ikan KERANA HATI IKAN MENGANDUNGI TOKSIK YANG TINGGI.

  • Minyak ikan ni diambil dr laut dalam, dan berair sejuk spt mackarel, herring, anchovies. Kalau anda nak tahu, tahap ikan2 tersebut adalah plg rendah tahap merkurinya, dan ikan2 tersebut mengandungi asid lemak tidak tepu yg sangat tinggi berbanding ikan2 yang lain. 
herring
mackerel
    
  • Omega guard shaklee lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 yg diperlukan oleh badan iaitu DHA, EPA, HPA, ETA, SDA, DPA. Badan kita tak mampu nk hasilkan asid lemak perlu ni utk proses metabolisma, etc, jadi kita perlu dptkan dr sumber makanan dan suppliment EPA.

APAKAH YANG SERING DIPERKATAKAN OLEH PENGGUNA OMEGA GUARD SHAKLEE?

  1. Omega dapat turunkan paras kolesterol jahat
  2. Dapat mengurangkan masalah asthma
  3. Bagus untuk perkembangan otak / memori
  4. Kurangkan / melegakan GOUT
  5. Membantu tumbesaran otak bayi atau janin
  6. Membakar & Mencairkan lemak
  7. Melicinkan perjalanan darah
  8. Mengawal tekanan darah
  9. Mengurangkan sakit sendi
  10. baik untuk jantung
  11. Membantu anak2 fakus semasa belajar (daya tumpuan)
  12. Menguatkan sistem imun anak2
  13. Membantu mengurangkan bengkak akibat BUASIR
  14. Mengurangkan sakit migrain @ Senggugut
  15. Mengurangkan / menghilangkan alergik (seafood @ etc)
  16. Berkesan utk pesakit saraf
  17. Menghilangkan bengkak TONSIL
  18. Mengurangkan risiko ALZHEIMER
  19. Anak bijak.
  20. Mencairkan KAHAK, SELSEMA
  21. Menguatkan sistem imun anak2
  22. Membantu cegah kanser
  23. Melancarkan peredaran darah

SIAPA YANG BOLEH MAKAN???

Sesiapa pun asalkan bukan bayi bawah setahun. 
Kanak2 suka mkan sebab ia softgel boleh kunyah (tapi bau ikan sangat!)
Boleh telan atau campur dlm makanan
Ibu mengandung perlu amik utk perkembangan otak janin (kurangkan risiko bayi pra matang/
Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
Individu yang mahu kurus (mengawal selera dan membakar lemak)
Untuk mereka yg mempunyai saudara @ kenalan yg masih belajar tp tiada daya tumpu dlm kelas boleh bg mereka cuba omega ini.


Haaa..boleh faham kn kenapa OMEGA GUARD SHAKLEE lebih KUALITI dan lebih HARGA dr brand lain??
Jadi jom lah order..1 botol boleh satu family amik,,

HARGA?? LESS than RM100!!!

Call me!! Whatsapp me..0134576329 zairul.

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.