Ganti panadol dengan Nutriferon! Terbaik!!

Assalamualaikum semua...

Ada tak yg tak penah hayat hidup dia TAK AMIK PANADOL? tak kira la, sakit kepala ke, demam, selsema, sakit urat, bengkak gusi...Sy rasa semua pernah kn? dah terdesak..nk bt cane. Tapi kalau ada yang xpernah amik, sy tabik springggg!!

Bukan nk lekehkan panadol yer..cuma nk memberi kesedaran ttg bahaya panadol utk jangka masa yg panjang. Lama kelamaan boleh effect buah pinggang kita tu..ish ishhh..

Anda nak tak kalau sy kata ada produk shaklee yg lebih bagus dr panadol atau dlm erti kata lain PENGGANTI PANADOL.

ini lah dia!

 Siapakah yang perlukan Nutriferon?

1. Mereka yang ingin kekal sihat

2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan


3. Individu yang selalu stress

4. Ibu yang menyusukan anaknya
5. Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif
6. Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak
7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)
8. Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma


Dalam ni ada 30 sticks...

Jumlah pengambilan?
  1. bagi mereka yg sihat yang ingin menjaga kesihatan, boleh amik 1 sticks setiap 1 minggu.
  2. untuk mereka yg sakit (demam,selsema,batuk,eczema, resdung, pening, cancer, masalah kulit) boleh amik 1@2 sticks sehari.
  3. Kalau kanak-kanak 1 year above, calit sedikit ke lidah mereka.
Bagi yang nak tahu lanjut mengenai NUTRIFERON ni boleh lah KLIK SINI dan selami sendiri dari hati...hehehehe... 

Jadi, jom lah....kita berubah ke arah kebaikan. sy pon kalau anak, suami nampak nk demam, cepat2 bg nutriferon ni...air banyak2, in shaa Allah kadang2 xsempat demam, kdg2 demam tp tak lama.

see you again!!!

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?