Bahaya Mealshake untuk kanak-kanak!!

Scary kan apabila nak beri anak-anak makan sesuatu supplement ni? Memang lah..kita perlu aware lah dengan setiap apa yang kita suap kat anak kan...

Sebut tentang mealshake shaklee pulak....selalu sebut..dan selalu dengar tentang Mealshake ni. Korang tau tak?? meh baca sini....Mealshake 1 dan juga sini Mealshake 2

Kenapa bahaya??

1. Anak yang picky eater akan mudah untuk makan
2. Anak yang tiada selera makan akan berselera nak makan lebih seperti biasa
3.Anak yang sering sembelit akan tiada lagi tangusan dikala membuang
4.Anak yang sering selsema, batuk...akan berkurang kekerapan berlaku demam selsema dan batuk
5.Anak anda akan sentiasa sihat dan cergas!!
6.Anak anda akan lebih berisi (BUKAN OBES) dari sebelum ini dan makin sedap mata memandang apabila lihat tubuh badan mereka yang sihat.
7. Doktor tidak bolrh membebel pada preggy mommy yg susah nak telan pil lagi sebab mealshake adalah pengganti kepada pil tersebut. minum ajerrrr..
8. Klinik-klinik akan kerugian sebab lps ni akan berkuranglah patient mereka yang sering alergik gatal atau ekzema.


Banyak lagi lah yang tak sempat sy nak senaraikan...tetapi memang bahaya sebab selepas ini tiada lagi kerisauan di hati ibu bapa mengenai anak mereka...yesss....bahaya sebab ibu-ibu perlu sentiasa memasak..sentiasa bekalkan makanan berkhasiat (spy tiada jajan) sentiasa melayan anak yang bijak berkata-kata....bahaya sebab anda akan sentiasa bahagia melihat anak anda sihat di depan mata kita...

Jadi kawan-kawan.....!!  Tunggu apa lagi??? Bulan ini kalau beli 6 dapat percuma 1 tin lagi !!!

Kalau anda AHLI pulak.....anda akan dapat CASH bonus dah nest month sebab beli set Mealshake bulan ini...menarik gilaaaa!!

Caner nak dapatkan 6 tu??

1--> Untuk stok anak anda
2--> Stok untuk keluarga berpuasa
3--> Anak saudara, sepupu
4--> Anak jiran, kawan2 satu opis
5--> Hadiahkan pada birthday ank rakan anda
6--> Ibu-ibu mengandung @ remaja yg sedang belajar.

Haaaa...dah cukup!!!! Boleh lah submit order sekarang!!!!!!!!!!!
0134576329 
Puan Zairul
SID Dungun


Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.