Penapis air terbaik dan Mudah Alih

Sering kali terfikir...nak sangat beli penapis air yang beribu-ribu tu. Yer lah..dah aku ni malas nak masak air..tunggu sejuk. Tapi tak mampu nak bayar bulan-bulan. Dah tu nak kena maintenance lagi. Leceh la..
Tapi kan..bila ku survey2 dengan Shaklee..rupanya memang ada penapis air keluaran Shaklee..wahhhhh...lepas ku selidik..ku teliti..terus bulan lepas ku beli satu. Hanya RM470 satu...




Kenapa saya suka Water Picther Shaklee??

#1 Harga Mampu Milik

Harga hanya RM470 siap sampai ke rumah anda!! Murah berbanding penapis air yang lain berharga ribu-riban...

Siap dengan spare 3 filter. Satu filter tahan 4 bulan...cool!! So..setahun lah tahan semuanya. dalam WP ni dah ada satu filter free.

Nak pasang pun mudah..tak payah bayar orang upah pasang dan upah maintenance bagai.

Tak perlu fikir nak bayar installment.

#2 Tak Terlalu Besar


Sebesar JAG air dirumah kita jer. Boleh muat di mana-mana paip air. Nak letak kat sinki boleh..meja makan boleh..peti ais pon boleh!!

#3 Senang nak pasang

Mudah sangat nak pasang..Tak perlu pasang kat paip!! Pasang sendiri jekkk!!

Tak perlu tunggu orang datang pasang. Siap pasang dah boleh guna..tunggu 4 minit jer,,,air da siap di tapis.


#4 Mudah Alih

Dah nama JAG air kan...bawa lah ke mana anda suka. travel, balik kampung. 

Saya pernah bawa balik kampung..saya tapis air guna water pitcher ni lah..senang.tak payah panaskan air..tunggu sejuk lagi....hmmm...portable!!

#5 Tahan Lama

Tahan lama sebab 4 filter ni tahan satu tahun. 1 filter ni bole tapis 330 liter air, tambah tolak selama 3 bulan.

Filter nak kena beli ke??? Boleh beli...Rm150 dapat 3 filter..so kira satu filter dapat rm50..Jimatnya!!!

Nak Beli???

Sms @ Whatsapp 0134576329 ZAIRUL

Taip NAK WATER PITCHER SHAKLEE
saya akan terus contact dengan anda....

HANYA RM470!!! 

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.