ESP Shaklee Tahan Berapa Lama?


Assalamualaikum semua readers ku yang dalam lindungan Allah semua.... Aaminn.

Pagi yang indah ini...hhihihi...nak start bermadah dah...terasa nak minum ESP sebenarnya. So sebelum ku g bancuh ESP + susu + nestum kat dapur, ku nak share sikit lagi tentang ESP. Energizing Soy Protein.
 

Bagusnya ESP nih memang tak dapat nak cerita sampai habis tapi antara2 testi ku sendiri ialah:

1. ESP mengenyangkan (bole diet)
2. ESP menghilangkan parut
3. ESP melembabkan kulit muka
4. ESP menggalakkan pengeluaran susu dan PEKAT
5. ESP mengurangkan jerawat yang nak tumbuh
6. ESP bagus untuk ibu hamil(Banyak khasiat dalam tu)
7. ESP memberi tenaga berpanjangan. (Puasa)

haaaa...itu la sedikit tentang testimoni ku. 

Tapi ramai nak tahu berapa lama tahan sebotol ESP tu??? 

ada dua JAWAPAN:

1 ---> Jika anda minum 1 sudu sehari  BOLEH TAHAN 3 BULAN LEBIH

2 --->Jika anda minum 2 sudu sehari BOLEH TAHAN 2-3 BULAN

3 ---> Jika anda minum 3 sudu sehari BOLEH TAHAN 1-2 BULAN

 Kenapa ada anggaran lebih-lebih??? Sebab saya amik kira kadar keterlupaan kita dalam mengambil ESP. Berapa lama ESP tahan?? Ikut kadar pengambilan seharian. Boleh faham semua??


Jadi kawan-kawan....jangan pulak rasa sayang nak minum ESP...sebab once korang rasai kehebatannya,,korang seperti nk minum setiap masa tau..sedap dia...perghhhh!!

Ada apa-apa yang boleh saya bantu, just let me know okayyy!!!

ZAIRUL AKMAL (Puan Z)
0134576329 (SMS, WhatsApp)
SID DUNGUN
FB: IbuUmarArryan

Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Perlu lakukan Angiogram untuk pesakit jantung?

Anak Kuning Lebih Sebulan Tanda Berpenyakit?

Kudis Api Impetigo pula datang pada Umar.